Bereiding
            
                - Boen de zoete aardappelen schoon en snijd ze in blokjes. 
- 
Verwarm de olie en bak hierin de blokjes aardappel in ca. 10 minuten gaar. Pers het teentje knoflook er boven uit.
- 
Snijd de kip in repen en bestrooi ze met peper.
- 
Bak de kip in de hete margarine in 8 minuten gaar en bruin.
- 
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes, schil de steel en snijd de steel in stukjes. Kook de broccoli in weinig water net gaar.
- 
Snijd het stukje peper klein.  
- 
Boen de sinaasappel schoon en rasp wat van de schil. Pers de sinaasappel uit.
- 
Giet de broccoli af. Meng de broccoli met de reepjes peper, wat geraspte sinaasappelschil en het sinaasappelsap door de zoete aardappel. Warm het geheel goed door.
- 
Geef de kiprepen erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.