Bereiding
            
                - Snijd de uiteinden van de bietjes en stroop het vel er af. Snijd de bietjes in dunne parten. 
 - 
Snijd het stukje sjalot heel klein. 
 - 
Meng de sjalot, de olie, de azijn en wat peper door de parten biet.
 - 
Plet met een groot mes de anijszaadjes. Meng de anijs door de bietjes. 
 - 
Voeg eventueel nog wat azijn toe. Zet de salade even apart.
 - 
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
 - 
Bestrooi de schnitzels met peper.
 - 
Bak het vlees in de hete margarine in 6-8 minuten gaar en bruin.
 - 
Neem het vlees uit de pan. 
 - 
Schenk 50 ml water in de pan, breng aan de kook en roer het aanbaksel los van de panbodem.
 - 
Geef de aardappelen, schnitzels en de jus bij de bietjes.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.