Bereiding
- Bereid de zuurkool volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat iets afkoelen.
-
Spoel de bonen af en laat uitlekken.
- Maak de appel schoon en snijd in plakjes.
- Bak de appel in de helft van de olie zacht en lichtbruin.
-
Bak de bonen met het karwijzaad in de rest van de olie. Breng op smaak met peper.
-
Snijd de mozzarella in stukjes. Hak de walnoten grof.
-
Maak een salade van de rucola, zuurkool, bonen en appel. Garneer met de mozzarella en walnoten.
Variaties
Vervang de zwarte bonen door andere bonen of kikkererwten. In plaats van karwijzaad is deze salade ook lekker met tijm of Provençaalse kruiden.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.