Bereiding
            
                - Was de venkel, halveer en snijd in dunne plakken. 
 - 
Klop een dressing van het citroensap, de olie en mosterd en meng dit door de venkel.
 - 
Spoel de zwarte bonen af en laat uitlekken.
 - 
Maak de bosuien schoon en snijd in ringen.
 - 
Meng de venkel en de bosui door de bonen en laat dit 15 minuten afgedekt op een koele plaats staan.
 - 
Was de sla en laat uitlekken. 
 - 
Meng de granaatappelpitten door de bonen. 
 - Voeg de sla toe en verdeel de geitenkaas erover.
 
            
        
	 
        
        
		
            Variaties
            
                De mosterd kun je
makkelijk zelf maken. Bekijk het recept voor mosterd. 
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.