Bereiding
- Pel de ui en snijd klein.
- Was de peper, verwijder eventueel de zaadlijsten en snijd in reepjes.
- Haal het vel van de drumsticks en was je handen.
-
Breng het water met de helft van de ui en de peper aan de kook. Leg de drumsticks erin en kook met de deksel op de pan in 40 minuten gaar.
- Bak de rest van de ui met de komijn in de olie glazig.
-
Voeg de rijst toe en bak kort mee tot alle korrels glanzen.
-
Voeg de bouillon van de kip toe en de rozijnen. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg extra water toe indien nodig.
- Was de snijbonen en wortel. Snijd de snijbonen in repen en de wortel in plakjes.
-
Meng de groente door de rijst en kook dit 5 minuten.
- Snijd de olijven in ringen en meng met de doperwten door de rijst.
- Leg de drumsticks op de rijst. Laat het geheel goed heet worden.
-
Was de koriander, snijd fijn en strooi over de rijst.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.