Bereiding
- Pel de ui en snijd klein.
- Was de peper, verwijder eventueel de zaadlijsten en snijd in reepjes.
- Haal het vel van de drumsticks.
-
Breng het water met de helft van de ui en de peper aan de kook en laat hierin de drumsticks in 40 minuten gaar worden.
-
Fruit de rest van de ui met de komijn in de olie glazig.
-
Voeg de rijst toe en bak kort mee tot alle korrels glanzen.
-
Voeg de bouillon van de kip toe en de rozijnen en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Was de snijbonen en wortel. Snijd de snijbonen in smalle repen en de wortel in plakken.
-
Snijd de olijven in ringen.
-
Meng de groente en de olijven door de rijst en kook dit 5 minuten.
-
Meng er de doperwten door en leg de drumsticks op de rijst. Laat het geheel goed heet worden.
-
Was de koriander, snijd fijn en strooi over het rijstgerecht.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.