Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de sperziebonen schoon. Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd dit klein. Fruit de ui en de knoflook in de olie glazig.
-
Snijd de olijven klein.
-
Roer de olijven en de tomatenblokjes door de ui en laat dit 10 minuten pruttelen.
-
Bestrooi de biefstuk met peper en bak het in de hete margarine in 6 minuten lichtbruin en rosé.
-
Neem de biefstuk uit de pan en laat het een paar minuten rusten.
-
Giet 50 ml water in de pan, breng aan de kook en roer het aanbaksel los. Schenk dit bij de tomatensaus en maak de saus op smaak met wat peper.
-
Snijd de biefstuk in repen, leg ze bij de saus en serveer de sperziebonen en de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Tomatenblokjes in blik:
Doe een rest van de tomaten over in een schaal of koelkastdoosje. Bewaar de tomatenblokjes afgedekt in de koelkast maximaal 2 dagen. Verwerk de rest in een soep of probeer eens deze broodpizza.