Bereiding
            
                - Schaaf de rode biet in dunne plakken. 
- 
Bestrijk per persoon 4 plakjes met een beetje balsamicoazijn. Meng de rest van de azijn met de honing. 
- 
Was de bieslook en snijd een paar sprieten klein. 
- 
Leg op elk bord 2 plakjes biet en verdeel de geitenkaas erover. Strooi de klein geknipte bieslook erover en dek af met de andere plakjes biet. 
- 
Druppel de rest van de balsamicoazijn erover en garneer met de overgebleven sprieten bieslook.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.