Bereiding
- Bereid de linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de rode bieten in stukjes.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Maak een dressing van de peterselie, mosterd, olie, het citroensap en wat water. Meng de dressing door de bieten en linzen.
- Maak de sla schoon en snijd de helft in reepjes.
-
Bedek de bodem van een schaal met de overige slabladen.
-
Meng de reepjes sla door de bieten en linzen en schep dit op de slabladen.
- Hak de hazelnoten grof.
-
Verkruimel de geitenkaas en strooi met de noten over de salade.
Variaties
Je kunt in plaats van gedroogde linzen ook linzen uit blik gebruiken. Spoel deze af en laat uitlekken in een vergiet voordat je het verder in de salade verwerkt.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.