Bereiding
            
                - Verdeel de bloemkool in roosjes  en snijd de stronk in stukjes. Was de bloemkool. Kook de bloemkool in enkele minuten beetgaar.
 - 
Pel de knoflook en snijd het teentje in plakjes.
 - 
Verwarm de olie in een steelpannetje en fruit hierin de knoflook met wat peper zacht.
 - 
Neem de pan van het vuur en voeg de azijn toe.
 - 
Laat de bloemkool uitlekken en meng ze voorzichtig door het oliemengsel. Laat de bloemkool hierin minimaal 1 uur staan.
 - 
Schil de aardappelen. Kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
 - 
Bestrooi de kipfilet met peper en bak de kip in de hete margarine in ca. 15 minuten gaar en bruin.
 - 
Snijd de paprika in blokjes en meng ze door de bloemkool.
 - 
Maak op smaak met azijn en geef de kip en de aardappelen erbij.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.