Bereiding
- Verdeel de bloemkool in roosjes en snijd de stronk in stukjes. Was de bloemkool. Kook de bloemkool in enkele minuten beetgaar.
-
Pel de knoflook en snijd het teentje in plakjes.
-
Verwarm de olie in een steelpannetje en fruit hierin de knoflook met wat peper zacht.
-
Neem de pan van het vuur en voeg de azijn toe.
-
Laat de bloemkool uitlekken en meng ze voorzichtig door het oliemengsel. Laat de bloemkool hierin minimaal 1 uur staan.
-
Schil de aardappelen. Kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de kipfilet met peper en bak de kip in de hete margarine in ca. 15 minuten gaar en bruin.
-
Snijd de paprika in blokjes en meng ze door de bloemkool.
-
Maak op smaak met azijn en geef de kip en de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.