Bereiding
            
                - Maak de bosui schoon en snijd het klein. 
- 
Maak de bloemkool schoon en snijd het in stukken.
- 
Fruit het witte deel van de bosui met wat kerrie zacht in de margarine.
- 
Voeg de bloemkool en het water met het stukje bouillontablet toe en kook de bloemkool in 10 minuten gaar. 
- 
Pureer de groente met een staafmixer of in de keukenmachine. 
- 
Verdun de soep met de melk en breng het weer tegen de kook aan. 
- 
Roer er de groene ringetjes bosui door. Verdeel de soep over 2 kommen.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.