Bereiding
- Breng het water aan de kook en schenk dit over de couscous. Roer de korrels goed los. Laat de couscous wellen volgens de gebruiksaanwijzing op verpakking.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de courgette in blokjes, de ui en de knoflook in snippers, de paprika’s in blokjes en de prei in ringen.
-
Laat de sardientjes uitlekken. Halveer de sardientjes in de lengte en verwijder de graat.
-
Verwarm de olie uit het blikje sardientjes en fruit hierin de ui en de knoflook.
-
Voeg de courgette en de prei toe en roerbak dit mee gaar.
-
Warm de blokjes paprika mee.
-
Roer er de couscous door en warm het geheel goed door.
-
Maak de couscous op smaak met wat citroensap en peper.
-
Schik de halve sardientjes erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.