Bereiding
            
                - Pel het sjalotje en snijd het klein. 
- 
Fruit de sjalot met wat kerrie in de margarine zacht. 
- 
Voeg 250 ml water, het stukje bouillontablet en de doperwtjes. Kook de doperwtjes in een paar minuten gaar.
- 
Was de peterselie en knip het klein. 
- 
Pureer de soep met een staafmixer glad. 
- 
Roer er de kokosmelk door en warm even goed door. 
- 
Verdeel de soep over 2 kommen en strooi er de peterselie over.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.