Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal. Kook de sperziebonen in 10 minuten gaar.
-
Pel de sjalot en de knoflook en snijd dit klein.
-
Maak een dressing van de sjalot, de knoflook, de olie, azijn, 1 eetlepel water, de mosterd en peper.
-
Spoel de kidneybonen en witte bonen in een vergiet onder de kraan af en laat ze goed uitlekken.
-
Meng de dressing door de sperziebonen, kidneybonen en witte bonen en laat dit op een koele plaats een half uur intrekken.
-
Was de radijs onder stromend water en snijd de radijs in vieren.
-
Schep de radijs door het bonenmengsel.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.