Bereiding
            
                - Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal. Kook de sperziebonen in 10 minuten gaar.
 - 
Pel de sjalot en de knoflook en snijd dit klein.
 - 
Maak een dressing van de sjalot, de knoflook, de olie, azijn, 1 eetlepel water, de mosterd en peper.
 - 
Spoel de kidneybonen en witte bonen in een vergiet onder de kraan af en laat ze goed uitlekken.
 - 
Meng de dressing door de sperziebonen, kidneybonen en witte bonen en laat dit op een koele plaats een half uur intrekken.
 - 
Was de radijs onder stromend water en snijd de radijs in vieren. 
 - 
Schep de radijs door het bonenmengsel.
 
            
        
	 
        
        
		
            Variaties
            
                De mosterd kun je makkelijk zelf
maken. Bekijk het recept voor mosterd.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.