Bereiding
            
                - Week de rozijnen.
- 
Meng de slasaus, yoghurt en het karwijzaad tot een dressing en roer samen met de kool en rozijnen tot salade.
- 
 Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20 minuten
     gaar.
 
- Pel de uien en snijd in halve ringen. 
- 
Verwarm de margarine en bak de uien in 15 minuten zacht en goudgeel. 
- Voeg de basterdsuiker en azijn toe en breng op smaak met peper.
- Laat de aardappelen iets afkoelen en snijd in plakken.
- 
Verwarm de rest van de margarine in een koekenpan en bak de plakken aardappel goudgeel.
- 
Klop de eieren los met de rozemarijn of tijm en peper. Schenk dit over de aardappelen. 
- 
Laat de eieren afgedekt met deksel in 10 minuten stollen. 
- Garneer met de uien en serveer met de koolsalade.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.