Bereiding
- Was de tomaten, snijd ze in stukken en verwijder harde delen.
-
Pel het sjalotje en de knoflook.
-
Pureer de tomaten met het sjalotje en de knoflook heel fijn.
-
Laat de soep minimaal 1 uur op een koude plaats afgedekt staan, dan ontwikkelen de tomaten meer smaak.
-
Maak de soep op smaak met peper, wat azijn en de olijfolie.
-
Was de kruiden en knip ze klein. Strooi de kruiden over de soep.
-
Schaaf van het stukje komkommer 4 dunne linten. Rijg de linten aan een spiesje. Leg de spiesjes op de soep.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.