Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de broccoli en paprika in stukjes.
-
Snijd de vis in stukken en wrijf in met de viskruiden.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de vis aan beide zijden lichtbruin.
-
Voeg de broccoli, paprika en doperwtjes toe met wat peper en water. Stoof het geheel met een deksel op de pan in 8 minuten gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak een puree van de aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat. Serveer de puree bij de vis met de groente.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Broccoli:
Bewaar broccoli in de koelkast. Het blijft ongeveer vijf dagen goed in de koelkast.