Bereiding
- Schil de aardappelen en doe ze met 3 cm water in een pan. Leg de boerenkool erop.
-
Kook de aardappelen en de boerenkool in 25 minuten gaar.
-
Hak de pecannoten grof.
-
Meng de geraspte kaas door de yoghurt en voeg wat tijm toe.
-
Warm de grill voor.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Stamp de aardappelen en boerenkool fijn en maak er met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree van.
-
Schep de pecannoten door de boerenkool.
-
Doe de boerenkool in een ovenvaste schaal en schep het yoghurt-kaasmengsel erop.
-
Laat het gerecht onder de hete grill in 10 minuten goudgeel kleuren.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.