Bereiding
- Spoel de linzen af en laat ze uitlekken.
-
Pel de ui en snijd in snippers.
-
Verhit de olie en fruit hierin de gesnipperde ui en de currypasta zacht.
-
Pel de knoflook en pers uit. Bak kort mee met de ui en currypasta.
-
Voeg de groente en een scheutje water toe. Stoof de groente in 6 minuten bijna gaar.
-
Warm de linzen in een pan op.
-
Rooster de geschaafde amandelen in een droge pan goudgeel.
-
Was de koriander en snijd klein.
-
Roer de yoghurt door de groentecurry.
-
Strooi er aan tafel de amandelen en de koriander over. Serveer de linzen erbij.
Variaties
De currypasta kun je makkelijk zelf maken. Bekijk het recept
voor currypasta.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.