Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd ze in stukken.
-
Maak de wortels schoon en snijd ze in plakken.
-
Kook de aardappelen met de plakken wortel 10 minuten in een bodempje water.
-
Spoel de bruine bonen af en doe ze bij de aardappelen en wortelen. Laat dit in nog 10 minuten verder gaar worden.
-
Pel de ui en snijd hem in halve ringen.
-
Fruit de ui met wat peper in de margarine zacht.
-
Was de appel en snijd hem in blokjes. Bak de appelblokjes met de ui mee.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Giet het aardappelmengsel af en schep de ui en appel erdoor.
-
Maak het wat smeuïg met een scheutje hete melk.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.