Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook ze in weinig water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
-
Snijd de worteltjes van de raapstelen. Was de raapstelen voorzichtig in ruim koud water. Laat de groente goed uitlekken.
-
Maak de sperziebonen schoon en breek of snijd ze tweemaal. Kook de sperzieboontjes in een beetje water in 10 minuten beetgaar. Laat ze afkoelen.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge pan en laat ze op een bord afkoelen.
-
Maak de radijs schoon en snijd ze in plakjes.
-
Pers de sinaasappel uit.
-
Maak een dressing van het sinaasappelsap, de azijn, de olie en wat peper.
-
Snijd de varkenshaas in plakken van 2 cm en bestrooi ze met peper.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de plakken varkenshaas in 6 minuten lichtbruin en gaar.
-
Meng de groente in een grote kom en schep de dressing erdoor.
-
Strooi de pijnboompitten erover. Serveer de aardappelen en plakjes vlees erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.