Bereiding
            
                - Schil de aardappelen. Kook ze in weinig water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
- 
Snijd de worteltjes van de raapstelen. Was de raapstelen voorzichtig in ruim koud water. Laat de groente goed uitlekken. 
- 
Maak de sperziebonen schoon en breek of snijd ze tweemaal. Kook de sperzieboontjes in een beetje water in 10 minuten beetgaar. Laat ze afkoelen.
- 
Rooster de pijnboompitten in een droge pan en laat ze op een bord afkoelen.
- 
Maak de radijs schoon en snijd ze in plakjes.
- 
Pers de sinaasappel uit.
- 
Maak een dressing van het sinaasappelsap, de azijn, de olie en wat peper.
- 
Snijd de varkenshaas in plakken van 2 cm en bestrooi ze met peper. 
- 
Verwarm de margarine en bak hierin de plakken varkenshaas in 6 minuten lichtbruin en gaar. 
- 
Meng de groente in een grote kom en schep de dressing erdoor. 
- 
Strooi de pijnboompitten erover. Serveer de aardappelen en plakjes vlees erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.