Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Snijd de tempé in blokjes en bestrooi met peper en paprikapoeder.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui en de knoflook in snippers. Snijd de wortels in plakken.
-
Verwarm de olie en bak hierin het komijnzaad tot het gaat geuren.
-
Fruit de ui en de knoflook een paar minuten mee.
-
Bak de tomatenpuree en wat paprikapoeder kort mee.
-
Voeg de plakken wortel en wat water toe en stoof de groente in 8-10 minuten gaar.
-
Bak de tempé in de hete margarine in een paar minuten heet en bruin.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree. Serveer de wortels en de tempé erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.