Bereiding
            
                - Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in een bodempje water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
 - 
Rasp voor de gremolata de schil van de schoon geboende citroen.
 - 
Was de peterselie en knip de blaadjes klein.
 - 
Meng de peterselie met de geraspte citroenschil en pers er 1 teentje knoflook bovenuit.
 - 
Bestrooi de lamskoteletten met peper.
 - 
Bak het vlees in de hete margarine in ca. 6 minuten bruin. Bak het andere teentje knoflook in z'n geheel kort mee.
 - 
Kook de tuinbonen in weinig water in een paar minuten gaar.
 - 
Neem de koteletjes uit de pan en leg ze op voorverwarmde borden.
 - 
Strooi de gremolata over de lamskoteletten.
 - 
Giet 75 ml water in de pan en roer het aanbaksel los van de panbodem. Neem het knoflookteentje eruit.
 - 
Serveer de jus bij de aardappelen, de tuinbonen en het vlees.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.