Bereiding
            
                - Pel de ui en knoflook en snijd klein.
- 
Was de kruiden en snijd ze grof. 
- 
Was de groente en snijd in stukken. 
- 
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. 
- 
Bak de ui en knoflook in de olie een paar minuten zacht.
- 
Voeg de groente toe en bak deze even mee. 
- 
Voeg de aardappelen, tomatenblokjes, kruiden, pasta, bouillontablet en water toe en breng dit aan de kook. 
- 
Kook de soep 10 minuten. Proef of de pasta en aardappelen gaar zijn.
- 
Spoel de bonen af.
- 
Voeg de bonen toe en warm in de soep mee.
- Garneer met de kaas en serveer eventueel met geroosterd volkorenbrood.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.