Bereiding
- Was de mosselen goed en verwijder kapotte en extra zware exemplaren en mosselen die open blijven.
-
Was de citroen en snijd in parten.
-
Was de selderij en hak klein. Houd een deel van het selderijblad apart.
-
Verwarm de margarine in een diepe (mossel)pan. Bak hierin de selderijsteeltjes en de mosselgroente kort.
-
Strooi er wat peper en selderijblad over.
-
Schep de mosselen op de groente en schenk er het water over.
-
Leg de partjes citroen erop.
-
Kook de mosselen in 10 minuten met een deksel op de pan gaar.
-
Schud de mosselen een paar keer tot alle schelpen open staan.
-
Verwijder de mosselen die dicht blijven.
-
Maak een saus van de yoghurt, een paar lepels kookvocht van de mosselen en de rest van de selderij.
- Serveer de saus en het stokbrood erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.