Bereiding
- Maak de prei, de paprika's en de peper schoon. Snijd de prei in dunne ringen en de paprika’s in blokjes. Snijd de peper in ringetjes.
-
Schil het stukje gember en rasp het grof.
-
Snijd de kip in blokjes en bestrooi ze met wat koriander.
-
Kook de noedels in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
-
Verwarm de olie en bak hierin de kip bruin. Bak de geraspte gember kort mee en pers het teentje knoflook er boven uit.
-
Voeg de paprika, de reepjes peper en de prei toe en stoof het geheel in 6-10 minuten gaar.
-
Was de taugé in een vergiet.
-
Laat de gare noedels uitlekken.
-
Schep de taugé en de noedels door het kipmengsel en laat het geheel op hoog vuur goed heet worden.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.