Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Halveer de witlof in de lengte. Kook de witlof in 10 minuten gaar.
-
Bestrooi de parelhoenfilets met peper.
-
Maak de paddenstoelen schoon. Snijd de champignons in plakken en de oesterzwammen in repen.
-
Pel de sjalot en snijd klein.
- Bak het vlees in 8 minuten in de margarine lichtbruin en gaar.
-
Neem het vlees uit de pan en houd warm.
-
Bak de paddenstoelen en sjalot kort aan in de pan waarin eerder het vlees werd gebakken.
-
Voeg de kookroom toe en breng op smaakt met peper.
- Schep de paddenstoelen en saus op het vlees en serveer met de aardappelen en witlof.
- Garneer eventueel met kruiden naar smaak.
Variaties
Vervang de parelhoenfilet door kipfilet.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.