Bereiding
            
                - Kook de pasta in ruim water net gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- 
Pel de ui en de knoflook en snijd het klein. 
- 
Snijd de ansjovisfiletjes in stukjes. 
- 
Fruit de ui, de knoflook en de stukjes ansjovis zacht in 1½? eetlepel olijfolie. 
- 
Voeg de azijn toe met 1 eetlepel water en wat oregano en laat dit afkoelen.
- 
Snijd de gegrilde paprika’s in stukjes. 
- 
Maak de kerstomaatjes en de gele paprika schoon. Snijd de paprika in blokjes of reepjes. Halveer de kerstomaatjes. 
- 
Snijd de olijven in stukjes.
- 
Laat de pasta goed uitlekken en meng er het uimengsel, de groente en de olijven door. Maak de salade op smaak met peper. Zet even apart.
- 
Snijd de varkensfilet in blokjes en bestrooi ze met peper.
- 
Rijg het vlees aan spiesjes en bestrijk ze met wat olie.
- 
Bak het vlees in een hete grillpan in 8 minuten gaar.
- 
Geef de spiesjes bij de pastasalade.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.