Bereiding
            
                - Laat de gelatine 5 minuten weken in ruim koud water.
- 
Houd een paar mooie frambozen achter voor garnering. Pureer de rest van de frambozen grof.
- 
Verwarm de frambozenpuree met de suiker en los daarin de goed uitgeknepen gelatine op.
- 
Roer er de kwark door. 
- 
Bestrijk per persoon een kopje of vormpjes met een beetje margarine. 
- 
Schep het kwarkmengsel in de vormpjes en laat dit in de koelkast in ca. 2 uur opstijven.
- 
Stort eventueel de kwarkpuddinkjes op schoteltjes en garneer ze met de achtergehouden frambozen.
 
        
        
		
            Variaties
            
                Gebruik als plantaardig alternatief voor gelatine agar agar. Volg de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.