Bereiding
- Snijd de vis in stukjes en besprenkel de vis met wat citroensap.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de prei in smalle ringen en de tomaat in stukjes.
-
Verdeel de broccoli in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Verwarm de olie in een soeppan en fruit hierin de prei.
-
Pers de knoflook er boven uit en voeg peper toe.
-
Voeg de stukjes tomaat en de broccoli toe en smoor de groente een paar minuten.
-
Schenk er 300 ml water bij met het stukje bouillontablet en breng dit aan de kook.
-
Schep de vis er door en laat de vis tegen de kook aan in 4 minuten gaar worden.
-
Was de peterselie en knip het klein.
-
Strooi vlak voor het serveren wat peterselie over de soep.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.