Bereiding
            
                - Maak de ui, knoflook en de prei schoon. 
- 
Snijd de ui en de knoflook in snippers en de prei in ringen.
- 
Bak het gehakt in 1 eetlepel olijfolie gaar en rul. 
- 
Fruit de ui, knoflook en prei zacht mee. 
- 
Bak de tomatenpuree even mee om de zure smaak te verminderen. 
- 
Voeg de tomatenblokjes, het pepertje en wat oregano toe. Laat de saus 20 minuten zacht pruttelen.
- 
Was de sla en laat goed uitlekken.
- 
Maak de radijs schoon en snijd ze in vieren.
- 
Klop een dressing van de rest van de olijfolie met citroensap en wat oregano.
- 
Spoel de kidneybonen af en warm ze mee in de saus. 
- 
Verwijder het pepertje of snijd het zonder pitjes klein en roer het door het gerecht.
- 
Meng de radijs door de sla en voeg de dressing toe. Serveer dit bij het bonengerecht.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.