Bereiding
- Maak de ui, knoflook en de prei schoon.
-
Snijd de ui en de knoflook in snippers en de prei in ringen.
-
Bak het gehakt in 1 eetlepel olijfolie gaar en rul.
-
Fruit de ui, knoflook en prei zacht mee.
-
Bak de tomatenpuree even mee om de zure smaak te verminderen.
-
Voeg de tomatenblokjes, het pepertje en wat oregano toe. Laat de saus 20 minuten zacht pruttelen.
-
Was de sla en laat goed uitlekken.
-
Maak de radijs schoon en snijd ze in vieren.
-
Klop een dressing van de rest van de olijfolie met citroensap en wat oregano.
-
Spoel de kidneybonen af en warm ze mee in de saus.
-
Verwijder het pepertje of snijd het zonder pitjes klein en roer het door het gerecht.
-
Meng de radijs door de sla en voeg de dressing toe. Serveer dit bij het bonengerecht.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.