Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd ze klein.
-
Maak de paprika's schoon en snijd ze in blokjes.
-
Verwarm de olie en fruit hierin de ui en de knoflook zacht.
-
Voeg de paprika's toe met een scheutje water, peper en oregano en laat dit 10 minuten zacht stoven.
-
Pureer de groente tot een saus.
-
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Bak de pijnboompitjes in een droge pan goudgeel. Laat ze op een bord afkoelen.
-
Hak de helft van de pijnboompitjes fijn.
-
Voeg de doperwten en de fijngehakte pijnboompitjes toe aan de paprikasaus en stoof de doperwten gaar.
-
Giet de spaghetti af en meng de saus erdoor. Strooi de rest van de pijnboompitjes erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.