Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook ze in weinig water gaar.
- 
Maak de sperziebonen schoon en breek ze tweemaal. 
- 
Maak de ui en de paprika schoon. Snijd de ui in snippers en de paprika in blokjes. 
- 
Fruit de ui in de olie zacht. 
- 
Voeg de sperziebonen en de paprika toe met een beetje water en smoor de sperziebonen in 10 minuten gaar.
- 
Spoel de witte bonen af en laat ze uitlekken.
- 
Voeg het bonenkruid en de witte bonen toe aan de groente en warm het geheel goed door.
- 
Breng de melk aan de kook.
- 
Maak van de gare aardappelen met de hete melk een puree. 
- 
Schep het groentemengsel erdoor.
- 
Breng op smaak met wat paprikapoeder en strooi de cashewnoten erover.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.