Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20 minuten gaar.
 - 
Maak de groente schoon. 
 - 
Snijd de spitskool in smalle repen, halveer de kerstomaten en snijd de peper klein. 
 - 
Hak de walnoten grof. 
 - 
Verkruimel de geitenkaas grof.
 - 
Verwarm de olie en roerbak hierin de spitskool in een paar minuten gaar. 
 - 
Bak de peper en tomaten mee.
 - 
Breng het water aan de kook en verkruimel het stukje groentebouillontablet erin.
 - 
Stamp de gare aardappelen en maak er met de hete bouillon een puree van. Schep de groente erdoor. 
 - 
Meng de rucola en de helft van de walnoten en geitenkaas door de stamppot. 
 - Verdeel de rest van de geitenkaas en walnoten erover en serveer.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.