Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20 minuten gaar.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de spitskool in smalle repen, halveer de kerstomaten en snijd de peper klein.
-
Hak de walnoten grof.
-
Verkruimel de geitenkaas grof.
-
Verwarm de olie en roerbak hierin de spitskool in een paar minuten gaar.
-
Bak de peper en tomaten mee.
-
Breng het water aan de kook en verkruimel het stukje groentebouillontablet erin.
-
Stamp de gare aardappelen en maak er met de hete bouillon een puree van. Schep de groente erdoor.
-
Meng de rucola en de helft van de walnoten en geitenkaas door de stamppot.
- Verdeel de rest van de geitenkaas en walnoten erover en serveer.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.