Bereiding
- Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de groente schoon. Snijd de ui in snippers, de courgette in halve plakken, de paprika in blokjes, de wortels in schuine plakken, en de champignons in plakken.
-
Snijd de peper in reepjes.
-
Schil de gember en rasp het fijn.
-
Spoel de kikkererwten af en laat ze uitlekken in een zeef.
-
Fruit de ui in de olie glazig. Pers het teentje knoflook er boven uit.
-
Fruit de gember, de komijn, de koriander en de peper kort mee.
-
Voeg de groente, de kikkererwten en de tomatenblokjes toe. Stoof het gerecht 15 minuten.
- Serveer de rijst erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Champignons:
Bewaar champignons in een plastic bakje of papieren zak nog 3 dagen in de koelkast. Gebruik de rest van de champignons in dit lekkere groentegerecht met pinda's.