Bereiding
- Was de sinaasappel en snijd er twee schilletjes vanaf.
-
Breng de melk met de agar agar, de suiker en de sinaasappelschil aan de kook.
-
Laat dit een aantal minuten pruttelen en haal dan van het vuur.
-
Hang de theezakjes in het pannetje en laat minimaal 5 minuten trekken.
-
Laat het mengsel afkoelen tot kamertemperatuur en verwijder de sinaasappelschillen.
-
Verdeel de melk over 4 glaasjes en laat minimaal 2 uur in de koelkast opstijven.
-
Hak de amandelen in kleine stukjes.
-
Verwarm de pruimenjam in een pannetje en voeg 2 eetlepels water toe.
-
Garneer elk glaasje met een lepel warme pruimenjam en wat amandelen.
Variaties
Gebruik in plaats van melk verrijkte sojadrink.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.