Bereiding
            
                - Maak de bosui schoon en snijd in ringen. 
- 
Snijd de zalmfilet in stukken. 
- 
Pureer de zalm met de bosui in de keukenmachine of met een staafmixer grof. 
- 
Snijd de aardappel in stukken en voeg met de garnalen aan de zalm toe. Pureer nog een keer kort.
- Breng het mengsel op smaak met fijngehakte dille, peper en wat citroensap.
- 
Voeg eventueel de melk toe om het smeuïg te maken. 
- 
Vorm er per persoon 2 burgers van en bestuif met de volkorenmeel. 
- 
Laat de visburgers afgedekt een half uur in de koelkast rusten.
- 
Was de komkommer en snijd in blokjes.
- 
Was de bieslook en snijd klein.
- 
Maak een salade van de komkommer, bieslook, peper en wat azijn.
- 
Bak de burgers in de hete margarine in 10-12 minuten gaar en lichtbruin. Keer geregeld om.
- 
Was de tomaat en snijd in plakken.
- 
Beleg de bolletjes de tomaat en visburger en serveer de komkommersalade erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.