Bereiding
- Maak de bosui schoon en snijd in ringen.
-
Snijd de zalmfilet in stukken.
-
Pureer de zalm met de bosui in de keukenmachine of met een staafmixer grof.
-
Snijd de aardappel in stukken en voeg met de garnalen aan de zalm toe. Pureer nog een keer kort.
- Breng het mengsel op smaak met fijngehakte dille, peper en wat citroensap.
-
Voeg eventueel de melk toe om het smeuïg te maken.
-
Vorm er per persoon 2 burgers van en bestuif met de volkorenmeel.
-
Laat de visburgers afgedekt een half uur in de koelkast rusten.
-
Was de komkommer en snijd in blokjes.
-
Was de bieslook en snijd klein.
-
Maak een salade van de komkommer, bieslook, peper en wat azijn.
-
Bak de burgers in de hete margarine in 10-12 minuten gaar en lichtbruin. Keer geregeld om.
-
Was de tomaat en snijd in plakken.
-
Beleg de bolletjes de tomaat en visburger en serveer de komkommersalade erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.