Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui en knoflook klein, de paprika in blokjes en de prei in ringen.
- Fruit de ui en knoflook in de olie zacht. Bak de paprika en prei kort mee.
-
Voeg de tomatenblokjes, kruiden en het water toe en breng dit aan de kook.
-
Snijd de vis in stukjes en meng door de soep.
-
Roer de garnalen en doperwten erdoor. Laat de vis in een paar minuten gaar worden.
-
Was de selderij en snijd klein. Roer door de soep.
-
Serveer het brood bij de soep.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.