Bereiding
- Meng het volkorenmeel, bakpoeder, de rozijnen en de kaneel in een kom.
-
Mix de dadels en het ei in een keukenmachine fijn.
-
Voeg het dadelmengsel en de olie toe aan het volkorenmengsel.
-
Breek de pecannoten in stukjes, voeg toe aan het mengsel en meng tot een deeg.
-
Verwarm de oven voor op 170 °C.
-
Rol balletjes van het deeg en druk deze plat tot koekjes van 1 cm dik.
-
Leg ze op een bakpapier beklede bakplaat en bak ze in het midden van de oven in 12-15 minuten lichtbruin.
-
Laat ze afkoelen voor serveren.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Pecannoten over? Maak er deze lekkere knolselderijsalade met mandarijn mee.