Bereiding
            
                - Kook de bieten in ruim water net gaar.
- 
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- Verwarm de oven voor op 180 °C. 
- Schil de pastinaak en snijd in gelijke stukken. 
- 
Was de pompoen en snijd in dunne parten. 
- 
Schil de bieten en snijd in partjes. 
- 
Meng de groente met de olie. 
- 
Bekleed een bakplaat met bakpapier  en verdeel de groente erover. Rooster de groente in de hete oven in 15 minuten gaar.
- 
Snijd de kip in repen en was je handen. Breng de kip op smaak met peper.
- 
Bak de kip in de hete margarine in 8 minuten gaar en bruin.
- 
Druppel de honing over de groente en meng er wat tijm door. Zet nog een paar minuten in de oven.
- 
Breng de melk aan de kook.
- 
Maak van de gare aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree. Serveer de puree en de kip bij de groente.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.