Groentesoort |
Voor 150
gram |
Voor 250
gram
|
Kooktijd (minuten)
|
|
|
|
|
Aardpeer |
* |
* |
10 |
Andijvie |
225-255 |
375-425 |
5 |
Artisjok |
* |
* |
45 |
Asperges groen |
165 |
275 |
6 |
Asperges wit |
180-225 |
300-375 |
8 |
Aubergine |
150-180 |
250-300 |
5 |
Bimi |
150 |
250 |
3 |
Bleekselderij |
225-255 |
375-425 |
10 |
Bloemkool |
180-225
|
300-375 |
10 |
Boerenkool |
300-375 |
500-625 |
20 |
Bospeen |
150-180 |
250-300 |
5 |
Bosui |
* |
* |
3 |
Broccoli |
180-225 |
300-375 |
4 |
Champignons |
* |
* |
5 |
Chinese kool |
225-255 |
375-425 |
8 |
Courgette |
150-180 |
250-300 |
5 |
Groene kool |
180-225 |
300-375 |
10 |
Knolselderij |
180-225 |
300-375 |
15 |
Koolraap |
180 |
300 |
15 |
Koolrabi |
150-180 |
250-300 |
10 |
Kousenband |
150-180 |
250-300 |
15 |
Maïs |
180-225 |
300-375 |
10 |
Paddenstoelen |
* |
* |
5 |
Paksoi |
225-255 |
375-425 |
5 |
Paprika |
* |
* |
5 |
Pastinaak |
165 |
275 |
20 |
Peterseliewortel |
* |
* |
10 |
Peultjes |
150-180 |
250-300 |
5 |
Postelein |
255-300 |
425-500 |
5 |
Prei |
255-300 |
425-500 |
10 |
Raapjes/meiknol |
195 |
325 |
10 |
Raapstelen |
225-255 |
375-425 |
5 |
Rabarber |
300 |
500 |
8 |
Radicchio |
180-225 |
300-375 |
10 |
Rode biet rauw |
180 |
300 |
50 |
Rodekool |
150-180 |
250-300 |
20 |
Savooiekool |
180-225 |
300-375 |
10 |
Schorseneren |
180-225 |
300-375 |
20 |
Snijbiet |
225 |
375 |
5-10 |
Snijbonen |
150 |
250 |
10 |
Sperziebonen |
165 |
275 |
10-15 |
Spinazie |
255-300 |
425-500 |
5 |
Spitskool |
180-225 |
300-375 |
10 |
Spruiten |
180 |
300 |
10 |
Sugarsnaps |
150 |
250 |
5 |
Taugé |
* |
* |
0,5 |
Uien |
* |
* |
10 |
Venkel |
180-225 |
300-375 |
10 |
Waterkers |
* |
* |
2 |
(Winter)postelein |
255-300 |
425-500 |
5 |
Winterwortel |
150-180 |
250-300 |
7 |
Witlof |
180-225 |
300-375 |
5 |
Witte kool |
150-180 |
250-300 |
10 |
Waspeen |
150-180 |
250-300 |
15 |
Zeekraal |
180 |
300 |
2 |
Zuurkool (geopend/onverpakt) |
150-195 |
250-325 |
10 |
* Deze groente eet je vaak in combinatie met andere groenten. Vul aan met andere groente tot 150 of 250 gram
sluiten