Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg.
Menu
Zoek

Hoe verkoop ik meer gezonde gerechten en producten?

Promoot de gezonde keuzes op een opvallende plek. Zet ze volop in het zicht bij binnenkomst in het restaurant, bij de kassa, bovenaan in de koeling en op een extra promotiebord. Op een menukaart kan je de gezonde keuzes bovenaan zetten of duidelijk uitlichten. Maak gezondere gerechten goedkoper dan de ongezondere snacks uit de oven of de frituur. Ook daarmee stimuleer je je gasten om gezondere en duurzamere keuzes te maken. Benieuwd hoe andere cateraars dat doen? Bekijk onderstaand fragment.

Teaserafbeelding voor video ''
De volledige video over een gezond en duurzaam aanbod vind je hier.
Teaserafbeelding voor video ''
Wil je ook aan de slag of werk je al aan een gezonder en duurzamer aanbod maar wil je nog meer stappen maken? Bekijk de Checklist Richtlijn Eetomgevingen.