Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom?
Lees onze uitleg
.
sluit
Elke 2 weken tips en nieuwtjes over gezond, duurzaam en veilig eten
Aanmelden
Dit verzoek niet meer tonen
Menu
Zoek
Home
Schijf van Vijf
Recepten
Afvallen
Zwanger en kind
Duurzaam eten
Veilig eten
Professionals
Onderwijs
Eetomgevingen
Webshop
Pers
Over ons
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
Y
Z
Encyclopedie A-Z
Artikelen met de letter 'A'
Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH)
Aanvaardbare bovengrens
Aanvaardbare dagelijkse inname (ADI)
Aardappelen
Aardbei
Achtergronden Schijf van Vijf
Acrylamide
Adequate inname (AI)
Aflatoxine
Afslankpillen
Alcohol (bier, wijn en sterke drank)
Alcoholvrije dranken
Algengifstoffen (fycotoxines)
Allergenen
Allylalkoxybenzenen
Anorexia
Antibiotica
Antibioticaresistentie
Antioxidanten
Appel
Aroma's
Arseen
ASC-keurmerk
Aspartaam
Atkins
Azo-kleurstoffen